Aprecieri

Apreciez cu drag toate inițiativele care pun alături talentul nostru cultural cu tinerii români. Cultura și mai cu seamă muzica, reprezintă o cale de comunicare viscerală, care nu are nevoie de cuvinte ca să înțelegem ceva frumos și inspirațional. Cu toată stima, Marina Sturdza
Prințesa Marina Sturdza
Ia să luați aminte ce spun acum! Iată a venit acum cortul lui Dumnzeu asupra noastră. Acum sunteți sub cortul ceresc, iată îngerul îmi ține lumânarea aprinsă, iar aici unde arăt eu este mâna îngerului. Pe mine mă însoțește cortul ceresc, în primul rând pentru motivul că eu sunt orb. Îmi aduce Domnul lumină, dar această lumină este pentru mine și căldură. Să rețineți lucrul principal și să vă bucurați că astăzi ați stat și dumneavoastră în cortul luminii. Asta să vă bucure! (28 martie 2015)
Mina Dobzeu
Pr. Arhimandrit
L-am cunoscut pe Dragos ca fiind un tanar intreprinzator. Un copil foarte inteligent si de aceea ma bucur ca odata cu trecerea timpului, imaginea lui devine tot mai puternica in comunitate. Se pare ca merge mai departe si cu scoala foarte bine, lucru care nu face decat sa ma bucure pentru aprecierea pe care i-am oferit-o cu generozitate atunci cand l-am cunoscut. El acceseaza o societate in care urmeaza fara doar si poate sa se incadreze si sa-si ocupe locul cuvenit in functie de coeficientul de inteligenta si munca pe care o va depune. Puiu tatii … eu mă retrag ușurel ca pirații, însă tu rămâi. Nimeni nu îți va întinde vreodată covorul roșu, dar odată ce vei păși pe el, cu siguranță nu ți-l va mai trage nimeni de sub picioare. În femei să nu te încrezi și pe bărbați să nu îi iei în brațe niciodată. (29 decembrie 2011, 14:13)
Ilie Micolov
Artist
Este un tânăr deosebit cu multe perspective. Eu și Cristian îl prețuim!
Felicia Filip
Muzician, soprana
Acum 12 ani, un băiat de 16 ani, ne uimea cu inițiativele și preocupările lui culturale. De atunci (n.r. 22 mai 2022) nu încetează să ne uimească și să ne farmece. Ne-a devenit un foarte bun prieten. Ne ești foarte drag! Felicia și Cristian
Cristian Mihăilescu
Regizor de operă
Ceea ce încearcă Dragoș să facă este excepțional. În ziua de azi, societatea cât și Ministerul Culturii nu mai promovează deloc adevaratele valori ale țării noastre, iar copilul ăsta se luptă cu morile de vânt. (26 aprilie 2012, ora 20:24).
Horia Moculescu
Muzician, pianist, compozitor
Dragoș Popa este prietenul meu drag de ani buni. Din punct de vedere profesional, ceea ce face Dragoș se cheamă cultură. Este un artist altruist și patriot, extraordinar de devotat și mai ales vizionar. Artă și cultură, nu superficialitate și ură! Dragoș Popa, îți mulțumesc că sunt prietena ta! Te iubesc!
Ozana Barabancea
Muzician, dirijor
Dragoș Popa este un copil multi-talent care are un mare pontențial. Trăiește, însă, într-o lume mult prea crudă. Sincer spun că este o onoare pentru mine să-l cunosc. Îl apreciez foarte mult și îi doresc succes în proiectele sale, dar și în cariera artistică. Este genial! (8 februrie 2011, 21:39)
Mihai Trăistariu
Cântăreț
Sunt încâtat și mândru să îl cunosc și să fiu la curent cu activitățile și eforturile sale. Îi doresc mult succes pe plan personal și profesional. (20 aprilie 2012)
Darryl Taylor
Contratenor, SUA
Un tânăr valoros, cu perspective uriașe. Dragoș Popa va reuși prin faptul că se înconjoară de oameni cu experiență, adevarate valori artistice și nu numai, de la care asimilează cu o sete de nestăpânit, lucruri deosebit de prețioase. Merită toată atenția și susținerea din partea celor care îi pot deschide drumul în viitor. (18 ianuarie 2013, 22:12)
Ana Condrea
Soprană, regizor
L-am cunoscut pe Dragoș într-un spectacol pe care l-am avut în comun. De fiecare dată când ne-am întâlnit, totul a fost frumos și foarte aproapiat și aș putea spune că astfel am consolidat sau solidificat prietenia noastră. Personal îi doresc din tot sufletul succes și odată cândva ne vom bucura de Dragoș ca de un coleg de-al meu, chiar mai tânăr, dar oricum asta probabil că nu contează. Om să fii, asta contează! (24 martie 2013, 21:10)
George Nicolescu
Cântăreț
Este un copil minunat, un baiat cum rar intalnesti. Este impresionant cand vezi pe cineva atat de tanar cu asa idei frumoase, pentru ca in ziua de astazi rar mai intalnesti oameni interesati de cultura. Este o mare bucurie si onoare sa il avem elev la Scoala Populara de Arte. Sincer daca as putea, l-as adopta. Ii doresc numai bine si multe reusite in viata. (10 aprilie 2011, 13:35)
Carmen Moruz
Actriță
Dragoș, admir cu adevarat cât de departe ai reușit să ajungi și tot ceea ce ai realizat. Ești un model pentru ceilalți și cred că ai reușit să contribui foarte mult la îmbogățirea culturii din România și a tinerelor talente. Eu te voi sprijini mereu! (9 octombrie 2012, 02:05, Venezuela)
Andrew Dawis
CEO iOrbix & Entrepreneur
Dacă ar fi să am un vis, acela ar fi să nu te pierd! Tu nu ești doar un om oarecare, tu ești un prieten minunat, un superstar cu o voce de înger. Tu poți face fericită orice persoană în orice fel. Îți doresc mult noroc! Nu uita că noi toți credem în tine și niciodată să nu te întorci din drum atunci când vrei să îți realizezi visurile. (29 septembrie 2012)
Venceslava Mendulova
Actriță, Bulgaria
Ai ajuns departe datorită meritelor tale! Ești un om educat, moral, modest, dar și întreprinzător, corect și imparțial. Ai și har artistic, muzical și experiența scenei, adică toate atributele întrunite pentru a fi lânga noi! Îți mulțumim! (28 iulie 2014, 14:45)
Walter Joze Dionisie
Muzician, compozitor
Sincere felicitări din partea mea pentru funcția pe care o dețineți încă de la o așa vârstă fragedă, aș putea spune. Meritați și trebuie să fiți promovat datorită talentului și implicării în acest domeniu. Vă urez mult succes în toate activitățile! (2 ianuarie 2012, 21:18)
Carmen Șerban
Cântăreață
Nu l-am cunoscut personal pe Dragoș, însă am citit despre el și despre realizarile sale. Este o persoană minunată. Îi doresc mult succes în tot ceea ce își propune să facă și peste timp vom auzi numai de bine. (17 martie 2012, 20:20)
Oleg Bezinskikh
Contratenor, Rusia
La rândul meu vreau să îi mulțumesc din tot sufletul pentru ceea ce a realizat și pentru curajul său cu care se zbate pentru a devolta cultura. Nu știu cum îi vin ideile, însă ceea ce face este demn de apreciat. (10 aprilie 2011, 13:22)
Mihai Vanica
Compozitor, violonist
Sincere felicitări pentru așa realizări la o vârstă atât de fragedă. De asemenea, aveți o voce frumoasă și caldă, vă doresc mult succes în continuare în tot ceea ce va propuneți! (20 martie 2012, 20:19)
Eva Kiss
Cântăreață
Se întâmplă ceva în România: Dragoș Popa! Efortul și munca sa sunt recunoscute. El este acum un membru important pentru cultura europeană. Sunt bucuros să văd că face o treabă minunată pentru comunitate. Este o persoană care nu doar vorbește, ci face! (18 martie 2012, Portugalia)
Jose Domingues
Portugalia
Este impresionant să cunoști pe cineva atât de tânăr care încearcă să ajute la promovarea muzicii și artei. (08 februarie 2012, 21:18)
Analia Selis
Cântăreață
Ce pot spune despre Dragoș? Este un băiat minunat care mereu a acordat o mare parte din timpul său pentru a îi ajuta pe ceilalți. El este într-adevar o persoană fantastică! (3 octombrie 2012)
Justin Whyte
California
Dragoș este extraordinar! Se află undeva acolo, adânc în inima mea și atât timp cât voi putea, o să fiu mereu lângă el. Atunci când îl aud cântând îmi transmite o mulțime de sentimente, deorece are o voce atât de frumoasă și fragedă. (24 martie 2012, 23:40, Portugalia)
Rixt Sierksma
Scriitoare, fotograf
Întotdeauna a fost ocupat cu organizarea lucrurilor frumoase și a dedicat majoritatea timpului său pentru a îi ajuta pe ceilalți. Dragoș îmi este prieten extraordinar de bun, mi-a demonstrat acest lucru! Îi privesc acum fotografiile și îmi dau seama că am urmărit întreaga sa evoluție de mic copil, iar acel copil minunat a devenit astăzi un adevarat bărbat. (6 ianuarie 2013, ora 3:12)
Dalriada K.
Designer, Belgia
Mă bucur foarte mult să te cunosc. Să ai mult curaj, fi fără frică și baftă în cariera ta! (16 iunie 2012, 21:32)
Costel Busuioc
Tenor
Am bucuria de a-l cunoște pe Dragoș Popa. Dumnezeu să-l binecuvanteze și să îi dea putere pentru îndeplinirea lucrurilor bune pe care dorește să le realizeze. (7 ianuarie 2012, 17:40)
Manuela Golescu
Actriță
Dragoș, zestrea ta este sensibilitatea și talentul, lumina minții și a sufletului, succesul vine treptat. Nu scăpa nicio oportunitate, dăruiește tinerilor din zestrea ta și fă lumea mai frumoasă! Felicitări, dragul meu, și mult succes! (28 martie 2021, 11:10)
Marinela Mușa
Profesor