Aprecieri

Domnului Dragoș Popa, cu cele mai alese gânduri de Crăciun.
Fie ca Anul Nou să vă aducă speranță și armonie.
Decembrie 2023, Palatul Elisabeta, București
Majestatea Sa Margareta
și Alteța Sa Regală Principele Radu
Apreciez cu drag toate inițiativele care pun alături talentul nostru cultural cu tinerii români. Cultura și mai cu seamă muzica, reprezintă o cale de comunicare viscerală, care nu are nevoie de cuvinte ca să înțelegem ceva frumos și inspirațional. Cu toată stima, Marina Sturdza
Prințesa Marina Sturdza
Ia să luați aminte ce spun acum! Iată a venit acum cortul lui Dumnzeu asupra noastră. Acum sunteți sub cortul ceresc, iată îngerul îmi ține lumânarea aprinsă, iar aici unde arăt eu este mâna îngerului. Pe mine mă însoțește cortul ceresc, în primul rând pentru motivul că eu sunt orb. Îmi aduce Domnul lumină, dar această lumină este pentru mine și căldură. Să rețineți lucrul principal și să vă bucurați că astăzi ați stat și dumneavoastră în cortul luminii. Asta să vă bucure! (28 martie 2015)
Mina Dobzeu
Pr. Arhimandrit
L-am cunoscut pe Dragoș ca fiind un tânăr întreprinzător. Un copil foarte inteligent și de aceea mă bucur că odată cu trecerea timpului, imaginea lui devine tot mai puternică în comunitate. Se pare că merge mai departe și cu școala foarte bine, lucru care nu face decât să mă bucure pentru aprecierea pe care i-am oferit-o cu generozitate atunci când l-am cunoscut. El accesează o societate în care urmează, fără dar și poate, să se încadreze și să își ocupe locul cuvenit în funcție de coeficientul de inteligență și munca pe care o va depune. Puiu tatii … eu mă retrag ușurel ca pirații, însă tu rămâi. Nimeni nu îți va întinde vreodată covorul roșu, dar odată ce vei păși pe el, cu siguranță nu ți-l va mai trage nimeni de sub picioare. În femei să nu te încrezi și pe bărbați să nu îi iei în brațe niciodată. (29 decembrie 2011, 14:13)
Ilie Micolov
Artist
Dragoș Popa este strălucitor și un nume cu care eu mă mândresc! A învățat de la maeștrii săi și a știut cum să conducă totul spre succes, astfel devenind un exemplu pentru cei mai tineri decât el. Dragoș Popa este un tânăr de mare calitate, un caracter extraordinar, omul care duce până la capăt, cu strălucire, tot ceea ce începe. Este valoros, trebuie remarcat și pus în lumina lui adevarată! Viața este un lung șir de experiențe din care trebuie să ieși mereu câștigător. Empatia, solidaritata cu performanța și adevărul trebuie să ne dea speranța spre mai bine. Dragoș Popa, tu ai fost si vei rămâne prietenul nostru, pentru totdeauna! Te îmbrățișez și succes în tot ce faci! Sunt mândră. Mândră cu o minune de OM, TU!
Conf. univ. dr. Felicia Filip
Soprana
Acum 12 ani, un băiat de 16 ani, ne uimea cu inițiativele și preocupările lui culturale. De atunci și până acum (n.r. 22 mai 2022) nu încetează să ne uimească și să ne farmece. Ne-a devenit un foarte bun prieten. Ne ești foarte drag! Felicia și Cristian
Prov. univ. dr. Cristian Mihăilescu
Regizor de operă
Ceea ce încearcă Dragoș Popa să facă este excepțional. În ziua de azi, societatea cât și Ministerul Culturii nu mai promovează deloc adevaratele valori ale țării noastre, iar copilul ăsta se luptă cu morile de vânt. (26.04.2012)
Horia Moculescu
Muzician, pianist, compozitor
Dragoș Popa este prietenul meu drag de ani buni. Din punct de vedere profesional, ceea ce face Dragoș se cheamă cultură. Este un artist altruist și patriot, extraordinar de devotat și mai ales vizionar. Artă și cultură, nu superficialitate și ură! Dragoș Popa, îți mulțumesc că sunt prietena ta! Te iubesc!
Ozana Barabancea
Muzician, dirijor
Dragoș Popa este un copil multi-talent care are un mare pontențial. Trăiește, însă, într-o lume mult prea crudă. Sincer spun că este o onoare pentru mine să-l cunosc. Îl apreciez foarte mult și îi doresc succes în proiectele sale, dar și în cariera artistică. Este genial! (08.02.2011)
Mihai Trăistariu
Cântăreț
Sunt onorată că v-am cunoscut. Vă mulțumesc pentru clipele extraordinare petrecute împreună, pentru lecția de modestie, demnitate, calitate și omenie - virtuți pe care le-am întâlnit la dumneavoastră, un tânăr de excepție al acestei lumi bulversate. Iubească-vă Dumnezeu! (29.09.2023)
Sava Negrean Brudașcu
Cântăreață
Sunt încâtat și mândru să îl cunosc și să fiu la curent cu activitățile și eforturile sale. Îi doresc mult succes pe plan personal și profesional. (20.04.2012)
Darryl Taylor
Contratenor, SUA
Un tânăr valoros, cu perspective uriașe. Dragoș Popa va reuși prin faptul că se înconjoară de oameni cu experiență, adevarate valori artistice și nu numai, de la care asimilează cu o sete de nestăpânit, lucruri deosebit de prețioase. Merită toată atenția și susținerea din partea celor care îi pot deschide drumul în viitor. (18.01.2013)
Ana Condrea
Soprană, regizor
L-am cunoscut pe Dragoș într-un spectacol pe care l-am avut în comun. De fiecare dată când ne-am întâlnit, totul a fost frumos și foarte aproapiat și aș putea spune că astfel am consolidat sau solidificat prietenia noastră. Personal îi doresc din tot sufletul succes și odată cândva ne vom bucura de Dragoș ca de un coleg de-al meu, chiar mai tânăr, dar oricum asta probabil că nu contează. Om să fii, asta contează! (24.03.2013)
George Nicolescu
Cântăreț
Este un copil minunat, un băiat cum rar întâlnești. Este impresionant când vezi pe cineva atât de tânăr cu așa idei frumoase, pentru că în ziua de azi, rar mai întâlnești oameni interesați de cultură. Este o mare bucurie și onoare să îl avem elev la Școala Populară de Arte. Sincer, dacă aș putea, l-aș adopta. Îi doresc numai bine și multe reușite în viață. (10.04.2011)
Carmen Moruz
Actriță
Dragoș, admir cu adevarat cât de departe ai reușit să ajungi și tot ceea ce ai realizat. Ești un model pentru ceilalți și cred că ai reușit să contribui foarte mult la îmbogățirea culturii din România și a tinerelor talente. Eu te voi sprijini mereu! (09.10.2012)
Andrew Dawis
CEO iOrbix & Entrepreneur
Ai ajuns departe datorită meritelor tale! Ești un om educat, moral, modest, dar și întreprinzător, corect și imparțial. Ai și har artistic, muzical și experiența scenei, adică toate atributele întrunite pentru a fi lânga noi! Îți mulțumim! (28.06.2014)
Walter Joze Dionisie
Muzician, compozitor
Sincere felicitări din partea mea pentru funcția pe care o dețineți încă de la o așa vârstă fragedă, aș putea spune. Meritați și trebuie să fiți promovat datorită talentului și implicării în acest domeniu. Vă urez mult succes în toate activitățile! (02.01.2012)
Carmen Șerban
Cântăreață
Nu l-am cunoscut personal pe Dragoș, însă am citit despre el și despre realizarile sale. Este o persoană minunată. Îi doresc mult succes în tot ceea ce își propune să facă și peste timp vom auzi numai de bine. (17.03.2012)
Oleg Bezinskikh
Contratenor, Rusia
La rândul meu vreau să îi mulțumesc din tot sufletul pentru ceea ce a realizat și pentru curajul său cu care se zbate pentru a devolta cultura. Nu știu cum îi vin ideile, însă ceea ce face este demn de apreciat. (10.04.2011)
Mihai Vanica
Compozitor, violonist
Sincere felicitări pentru așa realizări la o vârstă atât de fragedă. De asemenea, aveți o voce frumoasă și caldă, vă doresc mult succes în continuare în tot ceea ce va propuneți! (20.03.2012)
Eva Kiss
Cântăreață
Se întâmplă ceva în România: Dragoș Popa! Efortul și munca sa sunt recunoscute. El este acum un membru important pentru cultura europeană. Sunt bucuros să văd că face o treabă minunată pentru comunitate. Este o persoană care nu doar vorbește, ci face! (18.03.2012)
Jose Domingues
Portugalia
Este impresionant să cunoști pe cineva atât de tânăr care încearcă să ajute la promovarea muzicii și artei. (08.02.2012)
Analia Selis
Cântăreață
Dragoș este extraordinar! Se află undeva acolo, adânc în inima mea și atât timp cât voi putea, o să fiu mereu lângă el. Atunci când îl aud cântând îmi transmite o mulțime de sentimente, deorece are o voce atât de frumoasă și fragedă. (24.03.2012)
Rixt Sierksma
Scriitoare, Portugalia
Întotdeauna a fost ocupat cu organizarea lucrurilor frumoase și a dedicat majoritatea timpului său pentru a îi ajuta pe ceilalți. Dragoș îmi este prieten extraordinar de bun, mi-a demonstrat acest lucru! Îi privesc acum fotografiile și îmi dau seama că am urmărit întreaga sa evoluție de mic copil, iar acel copil minunat a devenit astăzi un adevarat bărbat. (06.01.2013)
Dalriada K.
Designer, Belgia
Mă bucur foarte mult să te cunosc. Să ai mult curaj, fi fără frică și baftă în cariera ta! (16.06.2012)
Costel Busuioc
Tenor
Am bucuria de a-l cunoște pe Dragoș Popa. Dumnezeu să-l binecuvanteze și să îi dea putere pentru îndeplinirea lucrurilor bune pe care dorește să le realizeze. (07.01.2012)
Manuela Golescu
Actriță
Dragoș, zestrea ta este sensibilitatea și talentul, lumina minții și a sufletului, succesul vine treptat. Nu scăpa nicio oportunitate, dăruiește tinerilor din zestrea ta și fă lumea mai frumoasă! Felicitări, dragul meu, și mult succes! (28.03.2021)
Marinela Mușa
Profesor